sunnuntaina, joulukuuta 10, 2006

Budjettivaltuustossa ja eläinmessuilla


Kävin tänään messukeskuksessa koira- ja eläinnäyttelyssä. Oli mukava nähdä kaikenkarvaisia vipeltäjiä ja kotiin viemisiksi löytyi säkillinen Vilin herkkua, kenkäluita.

Lemmikit ovat ihmisten rakkaita ystäviä. Niistä on paljon iloa omistajalleen, mutta myös hyötyä. Koira hoitaa fyysistä kuntoa ja psyykettä, on monen yksinäisen kaveri ja lohduttaja.

Perjantaina Espoon valtuustossa päätettiin budjetista. Valtuustossa oli hyvä fiilis, kaikki kiittelivät kilvan hyvää budjettisopua. Kaupunginjohtajan esitys oli alun perin hyvä ja siihen tehdyt lisäykset piste iin päälle.

Valtuustotalolla oli myös näyttely Espoonjoesta, sillä WWF on palkinnut Pro Espoonjoen jokiluonnon suojelun hyväksi tehdystä työstä. Muistan vieläkin sen elämyksen, kun kävin 2005 Pro Espoonjoen retkellä. Kuljimme joen vartta pitkin Glimsin museolta Aurora Karamzinin kartanolle. Maisemat tuolla matkalla ovat ainutlaatuiset. Välillä on lehtometsää, välillä niittyä. Toisinaan joki virtaa syvässä uomassa, jota reunustaa jyrkät rinteet, välillä taas maasto on alavaa. Matkalla on myös kauniita siltoja, muistan ainakin yhden komean, vanhan kivisillan. Onnittelut Pro Espoonjoelle, vuosien työ on kantanut hedelmää.

Budjettipuhe