sunnuntaina, helmikuuta 18, 2007

Pulkkamäkeä, rokkaa ja yleiskaavaa

Aamu alkoi linnunlaululla, kun oli Vilin kanssa aamulenkillä = ) ja päivä jatkuu iloissa merkeissä pulkkamäessä. Menen Espoonlahden vihreiden laskiaistilaisuuteen laskemaan mäkeä sekä nauttimaan rokkaa ja pannukakkua. Tulehan sinäkin, alkaen klo. 16 Soukanpohjan kartanoon, luvassa on myös vaalitentti klo. 17.

Takana on jälleen touhukas viikko. Etelä-Espoon yleiskaava on juuri nyt nähtävillä mielipiteen esittämistä varten. Siihen liittyen olin maanantaina yleisötilaisuudessa ja torstaina paneelissa. Yleiskaavassa osoitetaan uutta asutusta, mutta samalla turvataan tärkeä viheralueverkosto. Palaute kaavasta on ollut pääosin positiivista. Kaava on hyvä saada lainvoimaiseksi eli hyväksytyksi valtuustossa, sillä ilman yleiskaavaa kaavoituksessa pätee enemmän tai vähemmän ”villin lännen lait”. Yleiskaava turvaa työpaikka-alueiden ja asutusalueiden riittävyyden, mutta takaa samalla rakastettujen virkistysalueiden säilyvyyden.

Keskiviikkona kävin ihailemassa Esa Kivivuoren ja Helje Pärnasten upeita Miljöö –valokuvia. Suosittelen lämpimästä, kuvat herättävät ajattelemaan, kuinka ympäristö elää ajassa ja sisältää kerrostumia useilta aikakausilta.

Vaalinumerot tulivat torstaina, minulle osui pyöreät 50 = )

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kiitos pulkkamäkiseurasta!:) Oli ihana tilaisuus,

BR blog.myspace.com/lauraran

11:19 ip.  
Blogger Johanna Karimäki said...

Joo, meillä oli hauskaa. Kiva kun tulit = )

7:15 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home